Pintaremontit kuvake

PINTAREMONTIT

Nano Finland logo

NANO4LIFE SUOMI

NANO FINLAND OY

HYÖDYT ASIAKKAALLE

Yritykset, yhteisöt, isännöitsijät, vuokranantajat ja kotitaloudet

Asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden

Olemme tehneet pintaremontteja kiinteistöihin, huoneistoihin ja hotelleihin tuhansissa eri kohteissa eripuolilla Suomea. Pintaremontit räätälöimme aina asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin olemme saaneet laadun, tehokkuuden ja taloudellisuuden vaaditulle tasolle.

Suojattu pinta nanoteknologiaa hyödyntäen

Teemme märkätilojen pintaremontoinnit, monivaihepesut ja nanopinnoitukset sekä laattojen korjaustyöt ja saumalaastien vaihdot sekä muut korjaustyöt. Teemme pinnoituksia erilaisille materiaaleille kuten laatta, betoni, kivi, lasi ja puu pinnoille.

Nano4life nanopinnoitteet on Piidioksidista (Si02) SOL-GEL-teknologiaa hyödyntäen valmistettuja pinnoitustuotteita, jotka parantavat niillä käsiteltyjen materiaalien ominaisuuksia, veden hylkivyys, lian hylkivyys, UV-suoja, antibakteerisuus ja parempi kulutuksen kesto.

Huoneistoremontti avaimet käteen periaatteella

Yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta takaamme, että saat kauttamme kaikki tarvitsemasi palvelut – oli kyseessä kosteuskartoitus-, putki- ja sähkötyöt tai kylpyhuoneen kalustaminen.

Saat huoneistoremontin avaimet käteen periaatteella ja me valvomme sen onnistumisen. Toimimme pääurakoitsijana niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa.

Kylpyhuoneen pintaremontti ja pinnoitus palauttaa alkuperäisen ilmeen ja lisää käyttöikää ilman raskasta ja kallista täysremonttia.

Kylpyhuone pintaremontti 1-3 päivässä

Kylpyhuoneen pintaremontti ja pinnoitus palauttaa pinnat alkuperäiseen kuntoon nopeasti 1-3 päivässä oli kyseessä sitten likainen, kalkkinen, ruosteinen, pintahomeinen tai saumojen eroosiosta kärsinyt kylpyhuone. Menetelmämme mahdollistaa kylpyhuoneen Faceliftin myös asutuissa huoneistoissa. Kustannukset ovat murto-osan verrattuna täysremonttiin lisäksi säästöä syntyy, kun mahdollinen vuokranmaksu ei keskeydy ja asukasvaihdokset ovat katkottomia.

Pintaremontti ja nanopinnoitus lisää märkätilan käyttöikää

Pintaremontti ja pinnoitus antaa lisää elinkaarta oli sitten kyse uudesta tai vanhasta kylpyhuoneesta näin mahdollistetaan turvallinen jatko esimerkiksi tulevaisuudessa siintävää putkiremonttia kohti.

Uudiskohteisiin tehtävä kylpyhuoneen monivaihepesu (käyttöönottopesu) ja nanopinnoitus antaa kylpyhuoneen kaikille pinnoille erinomaisen suojan. Nanopinnoitus luo lujan ja kestävän vettä ja likaa hylkivän pinnan niin huokoisille kuin kovillekin materiaaleille. Nano4life tuotteet on suunniteltu parantamaan materiaalin ominaisuuksia haastavissa olosuhteissa kuten märkätiloissa.

Meiltä löytyy myös vaihtoehto muovimatollisiin märkätiloihin.

Polyuretaanipinnoitus teknologialla luodaan vanhan muovimaton päälle erittäin luja ja joustava pinnoite. Polyuretaani ei sisällä liuotteita eikä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä ja on siksi ympäristöystävällinen vaihtoehto

Kylpyhuoneen monivaihepesu ja nanopinnoitus tehty jo yli 3000 kylpyhuoneeseen

3000

Huoneistoremontti avaimet käteen periaatteella

Huoneiston näkyvät pinnat uusiksi?

Toteutamme myös avaimet käteen periaatteella kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja, joissa tehdään tarvittavat maalaus, paneloinnit ja lattiamateriaalien uusinta työt samalla kertaa, kun märkätiloihin toteutetaan pintaremontti ja pinnoitustyö.

Nano Finland Huolto asentajat voivat korjata ja remontoida huoneiston pinnat. Työt voidaan limittää muiden työvaiheiden odotusaikoihin, mikä tuo selvää säästöä, kun turhat odotusajat poistuvat.

Valvomme ja huolehdimme huoneistoremontin etenemisestä

Yhteistyökumppanimme vastaavat tarvittavista kosteuskartoituksista, kalustuksista, sekä sähkö- ja putkitöistä. Nano Finland huolto toimii kohteissa pääurakoitsijana, jolloin laatu- ja aikatauluvastuu on meillä sekä asiakkaan ei tarvitse toimia usean urakoitsijan kanssa kohteen kuntoon saattamiseksi. Tämä myös mahdollistaa kustannushallinnan toteutumisen asiakkaan eduksi.

Kartoitamme kohteen ja huomiomme asiakkaan toiveet

Teemme ennen tarjouksen antamista ilmaisen kartoituskäynnin remontoitavaan kohteeseen. Arvioimme kohteen kunnon ja mahdollisuudet pintaremontille, kerromme asiakkaalle pintaremontti ratkaisun ja kirjaamme ylös asiakkaan toiveet ja tavoitteet pintaremontille. Annamme aina kartoitetuista kohteista kiinteän kirjallisen tarjouksen ja toteutuksen jälkeen kuvallisen raportin tehdyistä töistä, toimenpiteistä ja asennusmääristä.

Pintaremontin hyödyt huoneistojen vuokraajille

  • Asunnon vuokrattavuus helpottuu ja tyhjät kuukaudet vähenevät
  • Vuokralaisten asumisen laatu paranee ja asunnon ylläpitoon liittyvät juoksevat kustannukset pienenevät
  • Vuokrasuhteet pitenevät ja vuokralaisen vaihtumiseen liittyvät kustannukset laskevat

Kylpyhuoneen pintaremontti ja nanopinnoitus -menetelmämme hiilijalanjälki on nanoluokkaa verrattuna täysremonttiin.