Pintaremontit kuvake

PINTAREMONTIT

Nano Finland logo
NANOPINNOITE

NANO FINLAND

NANOPINNOITE SUOJAA UUTTA TAI SANEERATTUA KYLPYHUONETTA PITKÄN AIKAA

 

 

Nano4life:n pinnoitteilla saadaan ennennäkemätön suoja erilaisilta rasituksilta ja samalla se ylläpitää kylpyhuoneen esteettistä kauneutta.

Menetelmässä hyödynnetään kahden vaiheen prosessia, jossa laattasaumat ja pinnat pinnoitetaan Nano4 Ultracoat antibakteerisella pinnoitteella. Tämä estää pintahomeen muodostumisen saumoihin ja estää kosteuden pääsyn laatan taakse.

Toisessa vaiheessa laattapinnat sekä vesikalusteet käsitellään Nano4 Bathcare pinnoitteella, joka torjuu lian pinttymistä ja helpottaa näin huomattavasti puhtaanapitoa. Kylpyhuoneen pinnoituksessa huomioidaan myös pesuaineiden ja veden laadun aiheuttamat haitat perinteisille materiaaleille. 

Nano4life pinnoitteet eivät ainoastaan suojele pintoja rasituksilta, vaan ne myös säilyttävät ekologisen lähestymistavan, tehden niistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Tämä pitkäaikainen suoja rasituksilta ei ainoastaan tarjoa turvaa kylpyhuoneellesi, vaan se myös helpottaa huomattavasti puhtaanapidon vaivaa. Nanopinnoitteiden antibakteerisuus tekee kylpyhuoneesta erittäin hygieenisen, luoden terveellisen ympäristön asukkailleen. Nano4life:n pinnoitteet edustavat modernia ja kestävää lähestymistapaa kylpyhuoneremonttiin, tuoden mukanaan pitkäaikaista suojaa ja helppohoitoisuutta.

Nanopinnoitteella kova ja hengittävä kalvo materiaalien pinnoille

Nanopinnoitus luo kovan ja hengittävän kalvon eri materiaalien pinnoille, tarjoten näin tehokasta suojaa. Olipa kyseessä sitten laattalattia, seinälaatat tai vesikalusteet, nanopinnoite kylpyhuoneessa muodostaa näille pinnoille suojaavan kerroksen.

Kovan kalvonsa ansiosta nanopinnoite torjuu tehokkaasti erilaisia rasituksia, kuten kosteutta, likaa ja kemiallisia aineita. Samalla se luo hengittävän kalvon, joka mahdollistaa kosteuden haihtumisen pintamateriaaleista. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä kylpyhuonetiloissa, joissa kosteus ja höyry voivat olla jatkuvasti läsnä. Hengittävyys auttaa ehkäisemään homeen ja bakteerien muodostumista pinnoilla.

Nanopinnoitteen monikerroksinen rakenne mahdollistaa sen, että se suojaa materiaaleja pitkäaikaisesti ilman, että se heikentäisi niiden luonnollisia ominaisuuksia. Lisäksi se tarjoaa helppohoitoisuutta ja kestävyyttä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kylpyhuoneen pintaremontteihin.

Kylpyhuoneen nanopinnoitus säästää remontissa

Kylpyhuoneen remontointi voi olla mittava ja kustannuksiltaan vaativa projekti, mutta aina ei tarvitse tai kannatakaan tehdä kylpyhuoneen täysremonttia. Älykkäillä valinnoilla voimme tehdä siitä taloudellisemman ja kestävän ratkaisun vuosiksi eteenpäin. Monivaihepesu yhdistettynä pinnoitukseen (nanopinnoite) tarjoaa mahdollisuuden tuoda kylpyhuone uutta vastaavaan kuntoon.

Nanopinnoitus tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon perinteisille remonttimenetelmille. Sen soveltaminen kylpyhuonetiloihin muodostaa vahvan, suojaavan kerroksen eri materiaaleille, kuten laatoille, saumoille ja vesikalusteille.

Yksi nanopinnoitteen merkittävistä eduista on sen kyky vähentää laattojen ja vesieristeen välistä kosteutta. Tällä on suora vaikutus kylpyhuoneen teknisen käyttöiän pitenemiseen. Sen sijaan, että vaihtaisimme vanhat laatat tai vesikalusteet, nanopinnoite voidaan levittää suoraan olemassa oleville pinnoille. Tämä ei ainoastaan säästä kustannuksia materiaaleissa, vaan myös työvoimakuluissa ja aikataulussa, kun vältämme suuria remonttityömääriä.

Kun valitset nanopinnoitteen osaksi kylpyhuoneremonttiasi, teet fiksun investoinnin, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Säästät niin rahaa kuin ympäristöä, samalla kun nautit kylpyhuoneesi uudesta, pitkäaikaisesta suojasta ja helppohoitoisuudesta.

Nanopinnoite soveltuu niin vanhoihin kuin uusiin kylpyhuoneisiin

Kun kylpyhuoneen pintaremonttiin yhdistetään Nano Finlandin tekemä monivaihepesu ja pinnoitus, käytetään silloin kaksivaiheisesti nanopinnoitteita.

Nanopinnoite sopii niin vanhoihin kuin uusiinkin tai jo remontoituihin kylpyhuoneisiin, tarjoten monipuolisen ja tehokkaan suojan pintojen ylläpitoon. Olipa kyseessä sitten vuosien saatossa kulunut kylpyhuone, vastikään rakennettu tai remontoitu tila, nanopinnoite soveltuu käytännöllisesti katsoen kaikkiin kylpyhuoneisiin.

Vanhoissa kylpyhuoneissa, joissa saumat, laatoitukset tai muovimatto voivat olla kuluneet, nanopinnoite toimii ikään kuin suojakilpenä, joka uudistaa ja vahvistaa pinnat. Sen kyky täyttää mikroskooppiset huokoset ja epätasaisuudet mahdollistaa vanhojen pintojen tehokkaan suojauksen kosteutta, likaa ja homekasvustoa vastaan. Tämä myös pidentää sen elinkaarta ilman suuria purkutöitä ja materiaalien vaihtoa.

Yhteisenä piirteenä sekä vanhoissa että uusissa kylpyhuoneissa on nanopinnoitteen tarjoama helppohoitoisuus. Pinnat säilyvät pitkään puhtaina, ja niiden ylläpito on vaivatonta.

OTA YHTEYTTÄ JA TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI NIIN SAAT TARJOUKSEN!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

PINTOJEN KORJAUKSET JA HUONEISTOREMONTIT

Nano Finland Oy on remonttien ammattilainen.

Nano Finland huolto

NF COAT - pintaremontti

Sisältää kylpyhuoneeseen tehtävän monivaihepesun ja tarvittaessa homepesun, laattasaumojen vaihdot, laattakiinnitykset, silikonien vaihdot ja suojapinnoitukset.

Nano Finland huolto

NF Floor - pintaremontti

Sisältää kylpyhuoneeseen tehtävän massalattian kuivatuksineen.
Pakettiin on mahdollista liittää myös NF Coat – pintaremontti seinille.

Nano Finland huolto

Huoneistoremontit

Kokonaisvaltainen huoneistoremontointi kattaen kaikki remontoinnin osa-alueet

esim. maalaukset, laminaatit, vinyylit, parketit, kalusteasennukset ja LVIS-työt.

Nano Finland huolto

Massalattiat

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti kannattaa, kun pintaremontoimalla ei päästä haluttuun lopputulokseen. Täysremontti kattaa laatoitukset, kalusteasennukset ja LVIS-työt.