Pintaremontit kuvake

PINTAREMONTIT

Nano Finland logo

NANO4LIFE SUOMI

NANO FINLAND OY

MAAHANTUONTI

Nano Finland Oy on Nano4life tuotteiden virallinen maahantuoja Suomessa

Nano4life nanopinnoitteiden valmistaja on NANO4LIFE EUROPE L.P. Se on ISO9001:2015-sertifioitu yritys nanoteknologian tuotteiden tuotannossa. Yrityksessä panostetaan tutkimukseen laadukkaiden ja sertifioitujen tuotteiden valmistamiseksi.

Tuotteiden turvallisuutta pidetään myös ensiarvoisen tärkeänä kehitystyössä ja valmistuksessa. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä tunnustettujen riippumattomien tarkastusviranomaisten ja laboratorioiden kanssa varmistaakseen parhaan mahdollisen tuoteturvallisuuden.

Nano4life nanopinnoitteita myydään 40 maassa eri puolilla maapalloa. Nano Finland Oy on Nano4life tuotteiden virallinen maahantuoja suomessa.

Nano4life tuoteperheessä on yli 80 eri tuotetta ja 400 pakkauskokoa aina 10 ml:sta aina 1000 ltr:aan saakka. Nano4Life nanopinnoitteita on valmistettu eri tuotesarjat kotitalouksille ja ammattilaisten käyttöön. 

NANO4LIFE NANOPINNOITTEET

PIIDIOKSIDI JA SOL-GEL -TEKNOLOGIA

Nano4life Europe on nanoteknologiaa hyödyntäen suunnitellut nanopinnoitustuotteita, jotka suojaavat erilaisia materiaaleja ja pintoja.

Yhdessä Saksan johtavien nanotekniikkalaitosten kanssa Nano4life Europe on luonut huippulaatuisia nanoteknologiatuotteita jokapäiväiseen käyttöömme. Nano4life nanopinnoitteet on valmistettu Si02: sta (puhdas kvartsi) käyttämällä Sol-Gel-tuotantoprosessia, joka luo erittäin kestäviä, turvallisia ja käyttövalmiita tuotteita. Nanopinnoitteet parantavat niillä käsiteltyjen materiaalien ominaisuuksia, kuten, veden hylkivyys, lian hylkivyys, UV-suoja, antibakteerisuus ja parempi kulutuksen kesto.

Nano4life tarjoaa nanoteknologiaratkaisuja tekstiilien, rakennusmateriaalien ja ajoneuvojen pintojen itsepuhdistumiseen ja vedenkestävyyteen. Eri materiaaleille ja käyttötarkoituksiin suunniteltuja nanopinnoitteita on lähes sata. Eri pakkauskokojen ansiosta löytyy sopivia vaihtoehtoja yksilöllisiin tarpeisiin.

Miksi nanopinnoitus eri Nano4life tuotteilla.

Mekaanisen kulutuksen- ja korroosion sietokyky sekä vettä hylkivät ominaisuudet paranevat. Käsitellyn pinnan kestoikä paranee. 

NANOPINNOITUS

Nano4life nanopinnoitteita myydään yli 40 maassa

40

Mistä Nano4life nanopinnoitteet on valmistettu?

Nano4Life nanopinnoitteet pohjautuvat erittäin koviin piidioksidi (SiO2) ja titaani (TiO2) -materiaaleihin. Ne jalostetaan nano-pulveriksi tai stabiloidaan kolloidaaliseksi liuokseksi. Valmistetut nano-materiaalit muokataan SOL-GEL -teknologialla nestemäiseen muotoon niin, että ne soveltuvat ainutlaatuisesti erilaisten materiaalien pintakäsittelyyn, kun halutaan parantaa käsiteltävän pinnan ominaisuuksia. SOL-GEL teknologialla valmistetut tuotteet ovat turvallisia, ympäristöystävällisiä ja tunnettuja helppokäyttöisyydestään.

Nano4life nanopinnoitteille käsitellyistä alueista tulee helposti puhdistettavia, erittäin hydrofobisia, kestäviä ja voimakkaasti likaa hylkiviä. Tuotteista on jalostettu omat tuotteet, jotka sopivat huokoisilla tai ei-huokoisilla pinnoille vaikuttamatta hengittävyyteen. Ilma pääsee kulkemaan läpi, jolloin kosteus haihtuu materiaalin läpi.

Mihin Nano4life nanopinnoitetta voi käyttää?

Nano4life nanopinnoitteiden valikoimasta löytyy tuotteet erilaisten materiaalien pinnoittamiseen. Eri tarkoituksiin jalostettuja tuotteita voidaan käyttää:

  • Tekstiilien pinnoittamiseen
  • huokoisten materiaalien pinnoittamiseen ja
  • ei huokoisten materiaalien pinnoittamiseen.

Nano4life nanopinnoitteet on valmistettu tuomaan lisäsuojaa erilaisten materiaalien pinnoille. Nano4life ominaisuuksia ovat:

  • Antimikrobisen suoja viruksia ja bakteereita vastaan.
  • Luo kovan keraamisen pinnan, jonka lujuus on 9-12H
  • Erittäin vettähylkivä ja helppo puhdistaa
  • CSC (Clean-Shine-Coat) – puhdistaa ja kiillottaa ja luo samalla lujan ja kestävän pinnan.
  • Eri materiaaleille ja käyttötarkoituksiin suunnitellut tuotteet. Yli 80 tuotetta ja 400 pakkauskokoa.

Nano4life nanopinnoitteita on saatavissa 80 tuotetta eri materiaaleille ja käyttötarkoitukseen

80