Pintaremontit kuvake

PINTAREMONTIT

Nano Finland logo
PINTAREMONTIT

KYLPYHUONEIDEN PINTAREMONTTI JA PINNOITUS –
MENETELMÄMME OVAT NOPEITA,
KUSTANNUSTEHOKKAITA JA EKOLOGISIA.
 
RATKAISUMME SOPIVAT YRITYKSILLE, YHTEISÖILLE,
HUONEISTOJEN VUOKRAAJILLE, ISÄNNÖITSIJÖILLE
JA KOTITALOUKSILLE.

NANOPINNOITUS

KYLPYHUONEIDEN PINTAREMONTIT

Nano Finland Huolto on monenlaisten pintaremonttien ammattiosaaja. Olemme erikoistuneet kylpyhuoneiden pintaremontointiin ja pinnoituksiin, mutta teemme kylpyhuoneisiin tarvittaessa myös täysremontteja. Täysremontti tulee kyseeseen silloin, kun pintaremontoimalla ei saada aikaiseksi halutun laista muutosta. Olemme kehittäneet kustannustehokkaat menetelmät erilaisten pintojen korjaamiseen ja pinnoittamiseen. Oikein tehty pintaremontti ja pinnoitus palauttaa kylpyhuoneeseen raikkaan ilmeen, pidentää kohteen käyttöikää ja on helppo pitää puhtaana. Käytämme itse maahantuomiamme laadukkaita Nano4Life nanopinnoitteita.

PINTAREMONTTI VAI TÄYSREMONTTI?

Aina ei tarvita kallista ja aikaa vievää täysremonttia, että saadaan viat korjattua sekä tuotua uutta ja puhdasta ilmettä kylpyhuoneeseen. Pintaremontin yhteydessä voidaan korjata myös vikoja pinnan alta, esimerkiksi ns. kopolaattojen kiinnitys.

Monivaihepesulla saadaan kaikki likatyypit poistettua eri materiaalien pinnoilta. Eri materiaalien ja käyttötarpeen mukaan käytämme ympäristöystävällisiä Nano4life nanopinnoitteita, Nanten uretaanipinnoitteita sekä uretaanimaalia ja -lakkoja.

Pintaremontit ovat kustannustehokas vaihtoehto täysremontille ja sopivat hyvin esimerkiksi:

  • Taloyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille
  • Isännöitsijöille ja huponeistojen vuokraajille.
  • Yrityksille ja yhteisöille.
  • Kotitalouksille

Voimme korjata ja remontoida huoneiston kaikki pinnat samalla tilauksella työaikaa säästäen. Työt voidaan limittää muiden työvaiheiden odotusaikoihin, mikä tuo selvää säästöä, kun turhat odotusajat ja ylimääräiset käynnit poistuvat.

Kylpyhuoneen monivaihepesu ja nanopinnoitus tehty jo yli 4000 kylpyhuoneeseen

4000

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

PINTOJEN KORJAUKSET JA HUONEISTOREMONTIT

Nano Finland Oy on remonttien ammattilainen.

Nano Finland huolto

NF COAT - pintaremontti

Sisältää kylpyhuoneeseen tehtävän monivaihepesun ja tarvittaessa homepesun, laattasaumojen vaihdot, laattakiinnitykset, silikonien vaihdot ja suojapinnoitukset.

Nano Finland huolto

NF Floor - pintaremontti

Sisältää kylpyhuoneeseen tehtävän massalattian kuivatuksineen.
Pakettiin on mahdollista liittää myös NF Coat – pintaremontti seinille.

Nano Finland huolto

Huoneistoremontit

Kokonaisvaltainen huoneistoremontointi kattaen kaikki remontoinnin osa-alueet

esim. maalaukset, laminaatit, vinyylit, parketit, kalusteasennukset ja LVIS-työt.

Nano Finland huolto

Massalattiat

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti kannattaa, kun pintaremontoimalla ei päästä haluttuun lopputulokseen. Täysremontti kattaa laatoitukset, kalusteasennukset ja LVIS-työt.

Kylpyhuoneremontin suunnittelu: vinkit toimivan ja tyylikkään tilan luomiseen

Kylpyhuoneen pintaremontti voi olla hyvä vaihtoehto täysremontin sijaan useissa tilanteissa. Hyvin suunniteltuna ja mitoitettuna kylpyhuoneremontti voi johtaa toimivaan ja tyylikkääseen tilaan Nano Finlandin pintaremonttien ammattiosaajien toteuttamana. Ota yhteyttä mikäli harkitset kylpyhuoneremonttia – katsotaan voidaanko säästää sinun aikaa, hermoja ja rahaa.

Kylpyhuoneen remontointi pintaremontilla kannattaa

Tässä on joitakin tilanteita, joissa kylpyhuoneen pintaremontti voi olla erinomainen valinta täysremontin sijaan:

Laatat ja saumat: Jos kylpyhuoneen laatat ovat vaurioituneet tai saumat ovat kuluneet, mutta muuten kylpyhuone on hyvässä kunnossa, Nano Finlandin toteuttama pintaremontti uudistaa saumat ja korjaa rikkoontuneet tai irronneet laatat.

Pintojen päivitys: Vanhat pinnat, kuten maalatut seinät tai laattalattiat, kuluvat ajan myötä. Pintaremontissa voit päivittää nämä pinnoitteet uusiin ja moderneihin materiaaleihin antaen kylpyhuoneelle uuden ilmeen.

Silikonisaumojen uusiminen: Silikonisaumoilla on tärkeä rooli kylpyhuoneessa vedenpitävyyden kannalta. Jos silikonisaumat ovat kovettuneet, irronneet tai homeiset, tulisi ne silloin vaihtaa.

Värimuutokset: Jos haluat muuttaa kylpyhuoneen ilmettä tai päivittää sen nykyaikaisempaan tyyliin, kannattaa harkita pintaremonttia. Värimuutokset seinäpinnoissa, laatoissa tai kaapeissa voivat tehdä suuren eron. Useimmiten Nano Finlandin tekemä monivaihepesu riittää tuomaan kylpyhuoneeseen raikkaan ilmeen – mikäli vanha värimaailma on asukkaan mieleen.

Pienet korjaukset: Pintaremontti sopii pienempiin korjaustarpeisiin, kuten silikonisaumojen vaihto, laattasaumojen paikkaus/uusiminen, rikkinäisen laatan korjaus ym.

Budjetti: Jos budjetti on rajallinen eikä täysremontti ole mahdollinen, pintaremontti tarjoaa kohtuuhintaisemman tavan päivittää kylpyhuonetta. Nano Finlandin toteuttama pintaremontti ei myöskään aiheuta pitempiä käyttökatkoja kylpyhuoneen käyttöön saati, että asukkaiden tarvitsee muuttaa muualle remontin ajaksi. Toteuttamamme pintaremontti vie n. 1-3 päivää.

Kylpyhuoneen täysremontti vie paljon aikaa ja rahaa

Vaikka kylpyhuoneen täysremontti voi olla tarpeen tietyissä tilanteissa, on myös useita syitä, miksi asukkaan kannattaa harkita tarkasti ennen kuin ryhtyy tähän mittavaan projektiin.

Kylpyhuoneen täysremontti voi olla merkittävä investointi. Se sisältää usein materiaalien, työvoiman ja mahdollisten lisäkustannusten, kuten putkistojen tai rakenteiden korjaamisen. Budjetin ylittyminen voi olla riski. Samalla, kun budjetti saattaa ylittyä, kylpyhuoneen täysremontti voi kestää useita viikkoja tai pahimmassa tapauksessa jopa kuukausia, mikäli remontin yhteydessä paljastuu odottamattomia ongelmia. Odottamattomia ongelmia ovat mm. piilevät kosteusvauriot tai putkistojen ongelmat, jotka voi lisätä sekä remonttiin tarvittavaa aikaa että kustannuksia.

Pitempi remontti aiheuttaa huomattavia häiriöitä asumiseen, kun pöly, melu ja rajoitettu käyttö voivat vaikuttaa asukkaiden mukavuuteen ja arjen sujumiseen. Remontin aikana saattaa olla tarpeen myös katkaista vesi ja sähkö. Kylpyhuone on yleensä käyttökiellossa kylpyhuoneremontin aikana, ja asukkaiden tulee järjestää pesumahdollisuus toisaalla – useimmiten tämä tarkoittaa asumista väliaikaisessa asunnossa remontin aikana, joka taas kasvattaa lisäkustannuksia..

Ennen kuin päätetään kylpyhuoneen täysremontista, on tärkeää harkita huolellisesti vaihtoehtoja ja keskustella ammattilaisten kanssa projektin laajuudesta  ja sen vaikutuksista asumiseen. Joskus pintaremontti voi tarjota tarpeeksi päivitystä ilman täysimittaista remonttia.

Säästöä kylpyhuoneremontin hinnassa

Kylpyhuoneremontin toteuttaminen pintaremontilla ja nanopinnoitteella on älykäs päätös. Perinteisen täysremontin hinnan ollessa merkittävästi korkeampi, pintaremontti ja nanopinnoite tarjoaa tehokkaan vaihtoehdon niille, jotka haluavat kirkastaa kylpyhuoneensa ilmettä ilman suuria kustannuksia.

Esimerkiksi alle 6 m2 kylpyhuoneen pintaremontti ja pinnoitus Nano Finlandin tekemänä on vain noin 1/6 siitä hinnasta minkä kylpyhuoneen täysremontti maksaisi.

Milloin kylpyhuoneen täysremontti sitten kannattaa?

Aina pelkkä pintaremontti kylpyhuoneeseen ei riitä. Tässä muutamia merkkejä siitä, milloin kylpyhuone kannattaa remontoida kokonaan:

1. Kosteusvauriot: Mikäli huomaat kosteusvaurioita kylpyhuoneessa, kuten homeen tai laattojen irtoamisen, täysremontti voi olla välttämätön. Kosteusvauriot voivat aiheuttaa vakavia terveysongelmia ja rakenteellisia vahinkoja, joten ne tulee korjata mahdollisimman pian. Pienet paikalliset ongelmat, kuten yksittäisten laattojen irtoaminen/halkeilu saadaan kuitenkin Nano Finlandin ammattilaisten puolesta korjattua, mutta vaurion laajuus kannattaa selvittää ja siksi kannattaakin ottaa ammattilainen tähän avuksi.

2. Kylpyhuone ei ole käytännöllinen: Jos nykyinen kylpyhuoneesi ei vastaa tarpeitasi toiminnallisesti, esimerkiksi tilanpuutteen vuoksi tai jos haluat lisätä säilytystilaa tai päivittää putkistoja, täysremontti voi olla hyvä ratkaisu tässä tapauksessa.

3. Energiatehokkuuden parantaminen: Jos haluat säästää energiaa ja pienentää energialaskujasi, täysremontti voi sisältää myös energiatehokkuustoimenpiteitä. Esimerkiksi uudet ja energiatehokkaat lämmitysjärjestelmät tai valaistusratkaisut voivat olla osa remonttia. Kannattaa tässäkin selvittää, saatko energiatehokkuutta lisättyä pienemmällä remontoinnilla.

4. Esteettömän kylpyhuoneen tarve: Jos sinulla on tarve esteettömälle kylpyhuoneelle esimerkiksi ikääntymisen tai liikuntarajoitteiden vuoksi, täysremontti voi mahdollistaa esteettömän suihkutilan, matalan kynnyksen tai muut tarvittavat muutokset.

On tärkeää huomioida, että täysremontti voi olla aikaa vievä ja kallis projekti. Ennen päätöksen tekemistä kannattaa harkita huolellisesti omia tarpeita ja budjettia sekä keskustella ammattilaisten kanssa saadakseen asiantuntevaa neuvontaa.