Pintaremontit kuvake

PINTAREMONTIT

Nano Finland logo

LAATOITETUN KYLPYHUONEEN

PINTAREMONTTI

MONIVAIHEPESU, LAATTASAUMOJEN KORJAUKSET,
SILIKONIEN VAIHTO JA NANOPINNOITUS.

NOPEA, KUSTANNUSTEHOKAS JA EKOLOGINEN

NANO FINLAND

LAATOITETUN KYLPYHUONEEN PINTAREMONTTI

NF Coat pintaremontti laatoitettuihin kylpyhuoneisiin nopea, kustannustehokas ja tuo kylpyhuoneeseen uuden ilmeen.

Saako vanhan kylpyhuoneen uutta vastaavaksi?

Kyllä saa! Kehittämämme NF Coat – pintaremonttipaketti laatoitettuihin
kylpyhuoneisiin luo uutta vastaavan ilmeen sekä vettä ja likaa hylkivän
nanopinnoituksen.

 • Monivaihepesulla poistetaan kaikki likatyypit kylpyhuoneen pinnoilta
 • Laattasaumat uusitaan kasvustoisilta ja haljenneilta alueilta
 • Halkeilleet ja irronneet laatat vaihdetaan tai kiinnitetään
 • Kaikki silikonit vaihdetaan
 • Kylpyhuone pinnoitetaan kaksivaiheisena Nano4Life-pinnoitteella

Monivaihepesu ja pinnoitus voidaan tehdä riippumatta kylpyhuoneen iästä. Uusiin kylpyhuoneisiin tehdään käyttöönottopesu ja pinnoitus.

Iäkkäämpiin kylpyhuoneisiin tehdään monivaihepesun ja pinnoituksen lisäksi tarvittaessa myös pintaremontointia.

Kustannukset ovat murto-osan verrattaessa kalliiseen täysremonttiin ja
hiilijalanjälkikin on vain nanoluokkaa.

Laatoitetun kylpyhuoneen pintaremontti

Pintaremontti ja pinnoitus palauttaa pinnat alkuperäiseen kuntoon nopeasti 1-3
päivässä oli kyseessä sitten likainen, kalkkinen, ruosteinen, pintahomeinen tai
saumojen eroosiosta kärsinyt kylpyhuone.

 1. Asiantuntijamme kartoittaa kohteen
  2. Saat tarjouksen kohteen pintaremontista ja pinnoituksesta
  3. Käymme tarjouksen sisällön yhdessä läpi
  4. Saatuamme tilauksesi sovitaan aikataulu yhdessä
  5. Aloitamme tekemällä kylpyhuoneen kaikille pinnoille monivaihepesun
  6. Halkeilleet ja irronneet laatat korjataan tarvittaessa
  7. Laattasaumaukset uusitaan tarvittavilta osin
  8. Silikonit uusitaan koko tilaan
  9. Asentaja tekee kohteelle ”itselle luovutuksen” ja työnjohto tarkastaa laadun
  10. Nano4life kaksivaiheinen nanopinnoitus tehdään kylpyhuoneen kaikille pinnoille
  11. Toimitamme tehdystä työstä kirjallisen raportin

Koko kylpyhuone on saanut uutta vastaavan ilmeen ja on Nano4life nanopinnoituksen ansiosta myös helppo pitää puhtaana! Pintaremontilla ja pinnoituksella on 2 vuoden takuu.

Nano4life nanopinnoitus kaikille pinnoille

Sopii huokoisille ja koville materiaaleille

Miksi nanopinnoite?

Nanoteknologia luo kestävän, hengittävän ja likaa hylkivän pinnan eri materiaaleille. Nanoinnoitteet ovat piidioksidi pohjaisia ja antibakteerisia. Tämän ansiosta pinnoitteella saadaan aikaan voimakas veden hylkimisreaktio kuitenkin säilyttäen pintamateriaalin hengittävyyden. Lisäksi pinnoite ehkäisee homeen muodostumista ja lian tarttumista pintoihin. Näin kylpyhuoneen puhtaanapito helpottuu vuosiksi eteenpäin.

Nano4life nanopinnoitteet on Piidioksidi (Si02) SOL-GEL-teknologiaa hyödyntäen valmistettuja pinnoitustuotteita, jotka parantavat niillä käsiteltyjen materiaalien ominaisuuksia, Nanopinnoitteet parantavat niillä käsiteltyjen materiaalien ominaisuuksia, kuten, veden hylkivyys, lian hylkivyys, UV-suoja, antibakteerisuus ja parempi kulutuksen kesto.

NANOPINNOITUS

OTA YHTEYTTÄ JA TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI NIIN SAAT TARJOUKSEN!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

PINTOJEN KORJAUKSET JA HUONEISTOREMONTIT

Nano Finland Oy on remonttien ammattilainen.

Nano Finland huolto

NF COAT - pintaremontti

Sisältää kylpyhuoneeseen tehtävän monivaihepesun ja tarvittaessa homepesun, laattasaumojen vaihdot, laattakiinnitykset, silikonien vaihdot ja suojapinnoitukset.

Nano Finland huolto

NF Floor - pintaremontti

Sisältää kylpyhuoneeseen tehtävän massalattian kuivatuksineen.
Pakettiin on mahdollista liittää myös NF Coat – pintaremontti seinille.

Nano Finland huolto

Huoneistoremontit

Kokonaisvaltainen huoneistoremontointi kattaen kaikki remontoinnin osa-alueet

esim. maalaukset, laminaatit, vinyylit, parketit, kalusteasennukset ja LVIS-työt.

Nano Finland huolto

Massalattiat

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti kannattaa, kun pintaremontoimalla ei päästä haluttuun lopputulokseen. Täysremontti kattaa laatoitukset, kalusteasennukset ja LVIS-työt.

Kylpyhuoneen pesu ja pinnoitus Nano Finlandin toimesta

Nano Finland tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon kylpyhuoneen pintaremontointiin: kylpyhuoneen monivaihepesu yhdessä pinnoituksen kanssa.

Kun valitset Nano Finlandin tekemään kylpyhuoneen monivaihepesun, voit luottaa siihen, että kylpyhuoneesi puhdistetaan perusteellisesti ja tehokkaasti. Monivaihepesu on tehokas ja sopii erinomaisesti pinttyneen kylpyhuoneen pesuun. Pinnat saadaan ehostettua uudenveroiseksi yhdessä pinnoituksen kanssa.

Monivaihepesu ei ainoastaan poista likaa ja kalkkisaostumia, vaan myös suojaa pintoja. Pinnoituksen lisääminen prosessiin on avainasemassa, sillä se pidentää kylpyhuoneen käyttöikää merkittävästi.

Pinnoitus yhdessä monivaihepesun kanssa auttaa palauttamaan kylpyhuoneen alkuperäisen ilmeen, parantaen samalla sen kestävyyttä ja suojaten pintamateriaaleja. Tämä ei ainoastaan tee kylpyhuoneestasi visuaalisesti houkuttelevampaa, vaan se myös auttaa ehkäisemään tulevia vaurioita ja kulumista. Nano Finlandin monivaihepesu ja pinnoitus voidaan tehdä niin laatoitettuun kylpyhuoneeseen, kuin myös muovimatolliseen.

Yksi suurimmista hyödyistä uudistuneen ilmeen kanssa on myös se, että pinnoitus helpottaa kylpyhuoneen puhtaanapitoa vuosikausiksi eteenpäin. Pinnoitetut pinnat hylkivät likaa ja kosteutta, mikä tekee niiden puhdistamisesta vaivatonta ja nopeaa, eikä sinun tarvitse enää taistella pinttyneen kylpyhuoneen pesemisen kanssa Tämä säästää aikaa ja vaivaa, samalla ylläpitäen kylpyhuoneesi siisteyttä ja hygieenisyyttä pitkään.

Mikäli harkitset kylpyhuoneen uudistamista, ota yhteyttä niin autamme mielellämme.

Kylpyhuoneen pesu – nanopinnoituksella helpotat puhtaanapitoa vuosikausiksi

Nano Finlandin tekemä monivaihepesu on tehokas tapa pitää kylpyhuone puhtaana ja hygieenisenä ja kun tähän lisätään Nano Finlandin toteuttama nanopinnoitus – puhtaanapito helpottuu vuosiksi eteenpäin.

Säännöllisellä kylpyhuoneen pesulla pidät tilan kunnossa

Kylpyhuone altistuu päivittäin kosteudelle, lialle ja bakteereille, mikä tekee säännöllisestä pesusta välttämätöntä. Pesun avulla estetään kosteuden aiheuttamat vauriot ja homeen kasvu. Lisäksi pesu pitää kalkkisaostumat loitolla, joka muutoin voi vahingoittaa laattoja ja muita pinnoitteita ajan myötä. Käytä sopivia puhdistusaineita ja pese kylpyhuonetta säännöllisesti pitääksesi likaiset jäljet ja bakteerit kurissa. Tämä on erityisen tärkeää saippuan jäämien, kosmetiikan roiskeiden ja muiden epäpuhtauksien torjumiseksi, jotka voivat aiheuttaa tahroja ja levitä helposti kosteassa ympäristössä.

Pesemällä kylpyhuonetta viikoittain voit pitää sen puhtaana ja hygieenisenä. Säännöllinen kylpyhuonepesu on tärkeää kylpyhuoneen kunnon ylläpitämiseksi. Se auttaa estämään kosteusvaurioita, pitämään kalkkisaostumat loitolla sekä poistamaan likaa ja bakteereita. Kylpyhuone kannattaa pestä vähintään viikoittain ja kiinnittää erityistä huomiota kosteudenpoistoon sekä kalkinpoistoon tarpeen mukaan.

Kiinnitä huomiota ilmanvaihtoon

Kun kaikki kylpyhuoneen pinnat on käyty läpi, kannattaa vielä huolehtia ilmanvaihdosta ja kuivumisesta. Kylpyhuoneessa tulisi olla hyvä ilmanvaihto, jotta kosteus haihtuu nopeasti eikä aiheuta home- tai kosteusvaurioita. Lisäksi kannattaa varmistaa, että kylpyhuone kuivuu pesun jälkeen riittävästi esimerkiksi pyyhkimällä lattiat ja poistamalla ylimääräinen vesi pinnoilta.

Noudattamalla näitä ohjeita voit pitää kylpyhuoneesi puhtaana ja raikkaana sekä ehkäistä mahdollisia terveyshaittoja. Muista kuitenkin aina käyttää puhdistusaineita ja muita kemikaaleja valmistajan ohjeiden mukaisesti ja varmista hyvä ilmanvaihto kylpyhuoneessa.

Muista myös kylpyhuoneen lattian pesu viikoittain

Kylpyhuoneen lattia tulisi pestä vähintään kerran viikossa. Päivittäinen käyttö ja kosteus altistavat lattian jatkuvasti epäpuhtauksille, joten viikoittainen puhdistus on tärkeää. Mikäli kylpyhuoneessa asuu suurempi perhe tai tiloja käytetään voimakkaammin, saattaa kylpyhuoneen lattia tarvita pesua kaksikin kertaa viikossa.

Usein seinät eivät altistu yhtä voimakkaasti kosteudelle ja epäpuhtauksille kuin lattia, joten ne voivat vaatia perusteellisempaa pesua harvemmin. Kylpyhuoneen lattian useampi pesukerta viikossa on siis perusteltua sen suuremman altistumisen vuoksi.

Kannattaa kuitenkin tarkkailla pintoja, ettei lika pääse pinttymään. Pinttyneen kylpyhuoneen pesu vie aina enemmän aikaa.