Pintaremontit kuvake

PINTAREMONTIT

Nano Finland logo

TÄYDEN PALVELUN

HUONEISTOREMONTTI

LAADUKKAAT HUONEISTOREMONTIT AVAIMET
KÄTEEN PERIAATTEELLA

NANO FINLAND

UNELMOITKO UUDESTA ILMEESTÄ KOTIISI? HUONEISTOREMONTTIMME TEKEE KODISTASI RAIKKAAN JA MODERNIN NÄKÖISEN

Miksi valita meidät huoneistoremontin toteuttajaksi:

Kokonaisvaltainen palvelu: Tarjoamme kattavan huoneistoremonttipalvelun alusta loppuun. Suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn asti, me huolehdimme kaikesta.

Suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa: Haluamme kuulla toiveesi ja tarpeesi tarkasti.

Materiaalit: Käytämme vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja varmistaaksemme remontin pitkäikäisyyden ja tyylikkään lopputuloksen.

Tarjous: Saat meiltä kiinteähintaisen kokonaistarjouksen tai yksikköhintaan perustuvan tarjouksen.

Aikataulu: Suunnittelemme remontin huolellisesti, pitäen kiinni sovitusta aikataulusta. Tavoitteemme on tehdä remontista mahdollisimman vaivaton sinulle.

Asiantunteva työvoima: Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, joilla on kattava kokemus erilaisista remonttitöistä.

Laatu: Kaksiosainen laadunvarmistusjärjestelmämme takaa korkealaatuisen lopputuloksen.

Sähköinen raportointi: Toimitamme aina kohteen valmistuttua työraportin, josta selviää tehdyt työt ja käytetyt materiaalit väreineen.

Turvallisuus ja takuu: Noudatamme kaikkia turvallisuusmääräyksiä ja tarjoamme tyytyväisyystakuun remontillemme. Huoneistoremonteillamme on 2 vuoden pintatakuu.

  • Maalaukset
  • Lattia-asennukset
  • Alakatot
  • Kalusteasennukset
  • Sähkö- ja putkityöt

OTA YHTEYTTÄ JA TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI NIIN SAAT TARJOUKSEN!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

PINTOJEN KORJAUKSET JA HUONEISTOREMONTIT

Nano Finland Oy on remonttien ammattilainen.

Nano Finland huolto

NF COAT - pintaremontti

Sisältää kylpyhuoneeseen tehtävän monivaihepesun ja tarvittaessa homepesun, laattasaumojen vaihdot, laattakiinnitykset, silikonien vaihdot ja suojapinnoitukset.

Nano Finland huolto

NF Floor - pintaremontti

Sisältää kylpyhuoneeseen tehtävän massalattian kuivatuksineen.
Pakettiin on mahdollista liittää myös NF Coat – pintaremontti seinille.

Nano Finland huolto

Huoneistoremontit

Kokonaisvaltainen huoneistoremontointi kattaen kaikki remontoinnin osa-alueet

esim. maalaukset, laminaatit, vinyylit, parketit, kalusteasennukset ja LVIS-työt.

Nano Finland huolto

Massalattiat

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti kannattaa, kun pintaremontoimalla ei päästä haluttuun lopputulokseen. Täysremontti kattaa laatoitukset, kalusteasennukset ja LVIS-työt.

Huoneistoremontti Helsinki – Nano Finland toteuttaa kustannustehokkaat pintaremontit

Nano Finland on erikoistunut huoneistoremontteihin ja tarjoaa laadukasta remonttipalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Pintaremontti voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluat päivittää kotisi ilmettä ilman suuria rakenteellisia muutoksia. Nano Finlandin ammattitaitoiset remontoijat hoitavat kaikki tarvittavat työvaiheet aina pohjatöistä viimeistelyyn asti. 

Meillä on vuosien kokemus alalta ja käytämme vain parhaita materiaaleja varmistaaksemme kestävän lopputuloksen. Tavoitteenamme on tehdä remontoinnista mahdollisimman helppoa ja vaivatonta asiakkaillemme. Huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä, kuten materiaalien hankinnasta ja roskien poisviennistä. Voit siis luottaa siihen, että remontti etenee sujuvasti ja sinun tarvitsee vain nauttia uudistuneesta kodistasi. 

Jos olet kiinnostunut huoneistoremontista Helsingissä, ota yhteyttä. Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme ja teemme ilmaisen kartoituskäynnin, jonka jälkeen saat tarjouksen remontista!

Nano Finlandin remonttipalvelu on tehokas

Huoneistoremontit voivat olla haastavia ja aikaa vieviä projekteja, mutta oikean remonttipalvelun valitseminen voi tehdä koko prosessista sujuvampaa ja stressitöntä. Nano Finland tarjoaa huippuluokan remonttipalveluita Helsingissä.

Huoneistoremonttien monimutkaisuus vaatii asiantuntijoilta tarkkuutta ja luovuutta, ja Nano Finlandin remonttipalvelut vastaavat näihin tarpeisiin erinomaisesti.

Panostamme  asiakastyytyväisyyteen tarjoamalla huoneistoremontit tehokkaasti ja ammattitaidolla. Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja asiakkaiden tarpeisiin vastataan huolellisesti.

Jos etsit luotettavaa ja korkealaatuista remonttipalvelua huoneistoremontteihin Helsingissä, Nano Finland on oikea valinta. Valitsemalla Nano Finlandin voit olla varma, että huoneistoremonttisi on ammattitaitoisissa käsissä, ja tulos vastaa kaikilta osin odotuksiasi.

Huoneistoremontti: Mitä tulee ottaa huomioon ennen aloittamista?

Ennen huoneistoremontin aloittamista on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja. Alla on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä ennen huoneistoremontin aloittamista:

  1. Suunnittele tarkasti: Mieti etukäteen, mitä haluat saavuttaa huoneistoremontilla. Tee selkeät suunnitelmat siitä, mitä haluat muuttaa tai korjata huoneistossa. Tämä auttaa sinua hahmottamaan paljonko rahaa tulet tarvitsemaan projektiin ja kuinka kauan se mahdollisesti kestää.
  2. Laadi realistinen budjetti: Arvioi kustannukset huolellisesti ja laadi realistinen budjetti huoneistoremontille. Huomioi kaikki tarvittavat materiaalit, työvoima sekä mahdolliset yllättävät kulut. Nano Finland auttaa toki tässä tilanteessa. Voit tilata ilmaisen kartoituskäynnin ja saat tarjouksen remontista.
  3. Hanki ammattilaisapua: Jos et ole itse kokenut remontoija, harkitse remonttipalvelun palkkaamista avuksi, kuten esimerkiksi Nano Finland Oy.
  4. Selvitä taloyhtiön säännöt: Jos asut kerrostalossa tai muussa yhteisössä, tarkista taloyhtiön säännöt ja määräykset remontointiin liittyen. Saatat tarvita luvan tai noudattaa tiettyjä ohjeita. Esimerkiksi erilaiset rakennemuutokset saattavat vaatia erillisen luvan ja päätöksen taloyhtiössä.
  5. Kommunikoi naapureiden kanssa: Jos asut kerrostalossa, ilmoita naapureillesi etukäteen remontoinnista sekä mahdollisesta melusta tai häiriöstä, jota se voi aiheuttaa.

Huoneistoremontit – Pintojen korjauksista isompiin muutoksiin

Oli kyseessä sitten pienten pintojen korjaus tai laajempi pintaremontti, panostamme huolelliseen suunnitteluun ja laadukkaaseen toteutukseen jokaisessa projektissa.

Pienten pintojen korjaukset voivat tehdä suuren eron huoneiston ulkonäköön ja viihtyisyyteen. Vanhojen pintojen huolellinen kunnostaminen ja pienet muutokset voivat tuoda uutta eloa tilaan ilman suurempia remonttitoimenpiteitä. Nano Finlandin asiantunteva tiimi tuntee materiaalit ja työmenetelmät, jotka vaaditaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Isompiin pintaremontteihin siirtyessä tarvitaan syvällisempää suunnittelua ja taitoa. Kokonaisvaltaiset huoneistoremontit kattavat usein keittiön, kylpyhuoneen (muovimatolliset ja laatoitetut) ja muiden keskeisten tilojen uudistamisen. Tässä vaiheessa asiantuntemuksemme nousee esiin, kun etsimme yhdessä kanssasi parhaat keinot, jotka vastaavat tarpeitasi ja odotuksiasi.

Ammattitaitomme perustuu innovatiivisiin ratkaisuihin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Emme vain remontoi tilaa, vaan pyrimme parantamaan sen toimivuutta, kestävyyttä ja esteettistä arvoa. Yhteistyömme on avointa ja kuuntelevaa, sillä haluamme ymmärtää asiakkaamme toiveet ja luoda heille kodin, joka on sekä kaunis että toimiva.

Asiantuntijatiimimme on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista palvelua, joka heijastaa ammattitaitoamme ja välittää intohimomme rakentamiseen. Oli kyseessä sitten pieni pintakorjaus tai suurempi muutos, olemme täällä auttamassa luomaan kotisi uudeksi ja toimivaksi tilaksi.