Pintaremontit kuvake

PINTAREMONTIT

Nano Finland logo

NANO4LIFE SUOMI

NANO FINLAND OY

YRITYS

Nano4life nanopinnoitteiden maahantuonti ja kylpyhuoneiden pinnoitukset

Nano Finland Oy on perustettu vuonna 2015 maahantuomaan Nano4life tuotemerkin pinnoitteita Suomeen. Aikamme toimittuamme pinnoitteiden parissa huomasimme niiden jalostuskelpoisuuden myös suurempaan kokonaisuuteen.

Aloimme kehittämään kylpyhuoneen monivaihepesua ja pinnoitusta, joka johti pitkälle vietyyn pintaremontti ja pinnoitus menetelmään. Perustimme vuonna 2018 kesällä aputoiminimen Nano Finland Huolto ja aloimme toteuttamaan täysipäiväisesti pintaremontti ja pinnoitus ratkaisuja märkätiloihin.

Kylpyhuoneen monivaihepesu ja nanopinnoitus tehty jo yli 3000 kylpyhuoneeseen

3000

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu asiakaspalvelu, laatu, avoimuus kaikessa tekemisessä, jatkuva kehitystyö, kustannustehokkuus kaikille osapuolille ja luotettavuus.

Yrityksemme henkilöstö on iloista, motivoitunutta ja koulutettua väkeä, joka koostuu niin naisista kuin miehistäkin. Henkilöstöstämme löytyy pitkän linjan rakennusalan ammattilaisia kuten maalareita, remontintekijöitä ja rakennusalalla eri tehtävissä toimihenkilöinä toimineita ammattilaisia.

Nano Finland Oy on Nano4life-pinnoiteiden virallinen maahantuoja. Nano4life tuotemerkki on perustettu 2008 yhteistyössä, Saksalaisien nanoteknologia instituuttien kanssa suunnittelemaan ja luomaan nanopinnoitteita lähes kaikille mahdollisille pinnoille. Nano4life pinnoitteiden edustus ja myynti on 40 eri maassa sekä saatavilla verkosta lähes joka puolelle maailmaa. Tuotteita on 80 ja pakkauskokoja 400 aina 10ml – 1000L väliltä.

Nanopinnoitteistamme on olemassa 30 eri sertifikaattia kansainvälisiltä instituutioilta.

Kylpyhuoneen pintaremontti ja nanopinnoitus -menetelmämme hiilijalanjälki on nanoluokkaa verrattuna täysremonttiin.