Pintaremontit kuvake

PINTAREMONTIT

Nano Finland logo
POLYURETAANIPINNOITE

NANO FINLAND

Nano Finland - Huippuosaaja polyuretaanipinnoitusten parissa

Nano Finland tarjoaa kylpyhuoneen pintaremonttipalveluita, kuten nanopinnoitusta kuin myös polyuretaanipinnoitusta.

Toteuttamamme pinnoitusprojektit tehdään avaimet käteen palveluna asiakkaalle, alkaen tilan valmistelusta ja päättyen viimeistelyyn. Varmistamme, että jokainen vaihe suoritetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Asiakkaamme saavat kestävän, tyylikkään ja helppohoitoisen polyuretaanipinnoitteen kylpyhuoneisiinsa.

Polyuretaani on pinnoitteena erittäin kestävä ja tarjoaa suojaa eri pintamateriaaleille. Se on erittäin kova ja kestää hyvin kulutusta, naarmuja sekä kemikaaleja. Tämän ansiosta polyuretaanipinnoite soveltuu hyvin esimerkiksi lattia- ja seinän pinnoituksiin, joissa vaaditaan pitkää käyttöikää ja kestoa päivittäiselle rasitukselle.

Polyuretaanipinnoitteella on hyvä tarttuvuus moniin eri materiaaleihin, kun pohjapinta primeroidaan. Se voidaan levittää helposti betoni-, puu-, metalli- ja muovipintoihin.

Polyuretaanipinnoitteen kuivumisaika on nopea verrattuna muihin pinnoitemateriaaleihin. Useimmissa tapauksissa se kuivuu kosketuskuivaksi muutamassa tunnissa ja täysin kovaksi päivien aikana. Tämän ansiosta projektit voidaan saada valmiiksi nopeasti, mikä säästää aikaa ja vähentää häiriötä tiloissa tai rakennuksissa.

Polyuretaani lattia kylpyhuoneessa – kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto

Kylpyhuoneen lattian valinta on keskeinen päätös, kun suunnittelet pintaremonttia. Polyuretaanilattia nousee erittäin kilpailukykyiseksi vaihtoehdoksi muiden lattiamateriaalien kanssa. Tässä muutama syy:

 1. Kestävyys: Kylpyhuoneen lattia altistuu päivittäin kosteudelle, vesiroiskeille ja lämpötilavaihteluille, ja polyuretaani on materiaali, joka kestää nämä haasteet vaivatta. Se on vedenkestävä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan märkiin tiloihin. Lattiakäytössä polyuretaanipinnoite kestää useita vuosia, ja sen kestävyys riippuu useista tekijöistä. Hyvin hoidettuna ja asianmukaisesti asennettuna tilasta riippuen polyuretaanipinnoite
  voi kestää keskimäärin
  noin 5 – 30 vuotta tai jopa pidempään.
 2. Helppohoitoisuus ja puhdistettavuus: Polyuretaanilattian sileä pinta on helppo pitää puhtaana. Sen tiiviin rakenteen ansiosta lika ja kosteus eivät pääse imeytymään pintaa syvemmälle. Riittää, kun pyyhit lattian kostealla liinalla, ja se säilyttää alkuperäisen kauneutensa pitkään. Helppohoitoisuus helpottaa arjen askareita.
 3. Tyylikkyys ja monipuolisuus: Polyuretaanilattiat eivät tarjoa ainoastaan kestävyyttä, vaan myös tyylikkyyttä. Ne ovat saatavilla eri väreissä ja tyyleissä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valita lattian, joka sopii juuri sinun kylpyhuoneesi designiin. Lisäksi polyuretaanilattia voidaan asentaa moniin eri tiloihin kylpyhuoneessa, kuten suihkutilaan ja wc-tilaan.
 4. Lämmin ja miellyttävä jalalle: Polyuretaanilattia on lämmin ja sen päällä on miellyttävä kävellä ja siksi se sopii erinomaisesti kylpyhuoneisiin.

Polyuretaanipinnoituksella päivität vanhan kylpyhuoneesi lattian uuteen uskoon

Polyuretaanipinnoitus tarjoaa tehokkaan ja käytännöllisen tavan päivittää vanhan kylpyhuoneen lattia ja tuoda sille uutta elämää. Pinnoituksen avulla tuot lattian uutta vastaavaksi ja pystyt siirtämään kylpyhuoneen täysremonttia vuosiksi eteenpäin – mikäli kylpyhuone vastaa muuten mieltymyksiäsi.

Monipuolisuutensa ansiosta, kylpyhuoneen ilmettä pystytään muuttamaan merkittävästi riippumatta nykyisestä lattiamateriaalista. Pinnoituksen asennusprosessi on myös nopea, mikä tarkoittaa, että voit päivittää vanhan kylpyhuoneesi ilmeen suhteellisen lyhyessä ajassa. Lisäksi polyuretaanipinnoituksen nopea kuivumisaika tarkoittaa vähäisiä haittoja ja häiriöitä kodin päivittäisessä käytössä. 

Polyuretaanipinnoituksen työvaiheet ja työn kesto

Polyuretaanipinnoitteen asentamisen kesto vaihtelee monista tekijöistä riippuen. Tämä arvio antaa yleiskuvan tarvittavasta ajasta, mutta on tärkeää huomata, että tarkka aika voi vaihdella projektikohtaisesti.

Muovimatollisen kylpyhuoneen pintaremontin työvaiheet:

 1. Asiantuntijamme kartoittaa kohteen
 2. Saat tarjouksen kohteen pintaremontista
 3. Käymme tarjouksen sisällön yhdessä läpi
 4. Saatuamme tilauksesi sovitaan aikataulu yhdessä
 5. Aloitamme tekemällä kylpyhuoneen kaikille pinnoille monivaihepesun
 6. Halkeilleet ja irronneet laatat korjataan tarvittaessa
 7. Laattasaumaukset uusitaan tarvittavilta osin
 8. Silikonit uusitaan koko tilaan
 9. Muovimaton alla oleva mahdollinen kosteusvaurio kuivataan
 10. Korjataan ja tiivistetään läpiviennit ja saumakohdat.
 11. Pinnoitetaan muovimatto polyuretaanipinnoitteella.
 12. Asentaja tekee kohteelle ”itselle luovutuksen” ja työnjohto tarkastaa laadun
 13. Nano4life kaksivaiheinen nanopinnoitus tehdään kylpyhuoneen kaikille laatoitetuille pinnoille
 14. Toimitamme tehdystä työstä kirjallisen raportin

Tämä kokonaisuus vie arviolta 2-4 työpäivää.

Polyuretaanipinnoitus voidaan toteuttaa moniin lattiamateriaaleihin kylpyhuoneessa

Polyuretaanipinnoite on yksi monipuolisimmista ratkaisuista, kun pohditaan lattian pintakäsittelyä. Sen ominaisuudet tekevät siitä soveltuvan useille eri lattiamateriaaleille, ja sen käyttöalueet ulottuvat laajalti keraamisista laatoista betoniin ja puuhun.

 • Betoni: Polyuretaanipinnoite sopii erinomaisesti betonilattian päälle. Se tarjoaa lisäsuojaa betonille ja luo samalla tyylikkään ja helppohoitoisen pinnan. Betonilattia saa pinnoitteesta lisäkestävyyttä ja vedenpitävyyttä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi kylpyhuoneissa ja kosteissa tiloissa.
 • Puulattiat: Polyuretaanipinnoite voidaan asentaa suoraan myös puulattian päälle. Tämä antaa puulle lisäsuojaa kosteudelta ja naarmuilta sekä luo samalla kauniin ja helppohoitoisen pinnan.
 • Muovimatto: Muovimatto saa tehokkaan suojakerroksen polyuretaanipinnoitteesta. Pinnoite parantaa muovimaton kestävyyttä ja tekee siitä helppohoitoisen kylpyhuoneessa. Lue lisää muovimaton pinnoittamisesta polyuretaanilla

Harkitsetko polyuretaanilattiaa? Ota yhteyttä!

Jos olet harkinnut kylpyhuoneesi päivittämistä kestävällä ja tyylikkäällä polyuretaanilattiapinnoitteella, olet oikeassa paikassa. Nano Finland tarjoaa kattavia palveluita polyuretaanilattioiden asennuksessa, ja voimme räätälöidä tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi tarjoamme ammattitaitoisen tiimimme palvelukseesi. Voit luottaa siihen, että polyuretaanilattiaprojektisi on kokeneiden ja asiantuntevien asentajiemme käsissä. Meiltä saat innovatiivista lähestymistapaa, kestävää laatua ja henkilökohtaista palvelua.

Jotta voimme laatia sinulle yksilöllisen tarjouksen, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Kerro meille kylpyhuoneesi mitoista, toiveistasi ja tarpeistasi, niin voimme aloittaa prosessin, joka johtaa kestävään, helppohoitoiseen ja kauniiseen polyuretaanilattiapintaan kylpyhuoneessasi.

Lupaamme tarjota sinulle paitsi houkuttelevan tarjouksen myös vaivattoman ja ammattimaisen prosessin alusta loppuun. Anna kylpyhuoneellesi uusi elämä ja lattiallesi kestävä pinta – ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous polyuretaanilattiasta jo tänään!

OTA YHTEYTTÄ JA TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI NIIN SAAT TARJOUKSEN!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

PINTOJEN KORJAUKSET JA HUONEISTOREMONTIT

Nano Finland Oy on remonttien ammattilainen.

Nano Finland huolto

NF COAT - pintaremontti

Sisältää kylpyhuoneeseen tehtävän monivaihepesun ja tarvittaessa homepesun, laattasaumojen vaihdot, laattakiinnitykset, silikonien vaihdot ja suojapinnoitukset.

Nano Finland huolto

NF Floor - pintaremontti

Sisältää kylpyhuoneeseen tehtävän massalattian kuivatuksineen.
Pakettiin on mahdollista liittää myös NF Coat – pintaremontti seinille.

Nano Finland huolto

Huoneistoremontit

Kokonaisvaltainen huoneistoremontointi kattaen kaikki remontoinnin osa-alueet

esim. maalaukset, laminaatit, vinyylit, parketit, kalusteasennukset ja LVIS-työt.

Nano Finland huolto

Massalattiat

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti kannattaa, kun pintaremontoimalla ei päästä haluttuun lopputulokseen. Täysremontti kattaa laatoitukset, kalusteasennukset ja LVIS-työt.